Håndlavede lampeskærme

Lampeskærme

En ny lampeskærm kan gøre underværker for en gammel lampefod og give den helt nyt liv. Hos Brix Brocante kan du finde mange fine gamle lampefødder. Men måske du selv har været heldig at arve en fin lampe der bare trænger til en ny skærm. Eller måske du har et fint loppefund stående der også kunne trænge til et nyt opdateret look. Vi har altid mange smukke og spændende håndlavede lampeskærme der kan give selv den enkleste lampefod mange forskellige udtryk, alt efter hvilken skærm du vælger.

Som eksempel har vi her valgt den klassiske Heiberg lampe der allerede står i mange danske hjem og fåes på mange loppemarkeder.

Denne model er en af de store Heiberg lamper i hvid opalineglas. Herunder kan du se hvor forskelligt den kan tage sig ud alt efter hvilken skærm den har og hvilket øvrigt interiør den er sat sammen med.

Alle vores skærme er håndlavede af os personligt. Der er ingen storproduktion. Hver og en er lavet med tlc og tekstilerne er nøje udvalgte i Paris når vi er på vores mange indkøbsture.

Ønsker du også at vi skal hjælpe dig med en ny skærm, så tag din lampe med i butikken så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig
Maria Brix

Styling: Maria Brix
Foto: Simon Brix